Volleybalkampioenen netjes gekleed

Meisjes-C

Kampioenstitel

Een geslaagde volleybalcompetitie voor het jeugdteam meisjes C van volleybalvereniging Renswouw. De meiden zetten in Poule Meisjes C, 2e klasse, alle teams in hun hemd door overtuigend kampioen te worden. Ze hebben slechts 2 sets laten liggen bij de nummers 2 en 3. Hierdoor verdienen de meiden op hun sloffen de beker van nevobo volleybalcompetitie. Tijdens de thuiswedstrijd heeft Hans Veldhuizen de kampioenen gehuldigd met de glazen nevobo bokaal. Namens de volleybalvereniging hebben de kampioenen een team-plate friet in het sportcafé van de Hokhorst aangeboden gekregen.

Sponsor

Aansluitend op de huldiging heeft het team en voorzitter Michiel Stoutjesdijk Dekbed en matras.nl, de sponsor van het meidenteam bedankt. De meiden hebben een 2e sponsor dhr van Roekel ‘uitgekleed’ door de aanschaf van nieuwe clubtrainingspakken. En dat is de puntjes op de i te zetten, echte kampioenen horen er netjes bij te lopen. Gerealiseerd door sponsor www.dekbedenmatras.nl.

meiden-c-2013-sponsor

Meisjes C

Is een hechte groep meiden die met elkaar hebben gespeeld in de mini’s. Samen zijn ze naar de C gegaan en ontwikkelen de kinderen zich van kinderen tot echte jeugdige puber spelers. Het is voor de vereniging altijd spannend of het team kan blijven bestaan in de jeugd, is het te combineren met het voortgezet onderwijs, krijgen de pubers andere interesses en straks willen ze graag een bij baantje en is dit allemaal te combineren met het volleybal? Op het moment is speler Anouk langdurig uit de running gelukkig kan dit gemis opgevangen worden binnen het team en des ondanks Anouk’s afwezigheid heeft het team laten zien dat een kampioenschap haalbaar is.

De meiden hebben de competitie gespeeld met de super steun van ouders en trainer Merle. Vader Co en moeder Thea coachen het team op een fanatieke en zeer positieve wijze naar de kampioenschap. Tijdens de wedstrijden zijn er altijd veel trouwe supporters, ouders en broertjes/ zusjes zijn veel aanwezig, publiek speelt natuurlijk ook een belangrijke rol.

De training wordt verzorgt door moeder Ellen met een goede en gevarieerde warming up en Merle Pater brengt het team de kneepjes van het volleyballen en stort zich volledig aan het onderwijzen van de volleybaltechnieken. Kortom meiden C is een goed geolied team die samen de overwinning hebben behaald!

Geef een reactie