Knollenveldtoernooi Voorthuizen

Knollenveldtoernooi Voorthuizen 2013
Knollenveldtoernooi Voorthuizen 2013

Mix B – Winnend het volleybal seizoen eindigen op het Knollenveldtoernooi in Voorthuizen? Het kan een mooie afsluiting van het seizoen worden en gaat het ook lukken? Voor deze wedstrijd heeft trainer Erwin zijn team ingeschreven en uit eigen zak betaald. Ouders met auto’s opgetrommeld die de kinderen hebben gedropt in het gastvrije dorpje. Het knollenveldtoernooi wordt al 30 jaar gehouden voor senioren, vanwege het jubileumjaar is er ook een jeugdtoernooi georganiseerd, met een jubileumontbijt en team-plate friet als extraatje.

En daar staat mix B op het knollentoernooi, een vochtig trapveldje in ons koude maar droge kikkerlandje teVoorhuizen. De spelers hebben hier en daar wat kippenvel gelukkig geeft een ontbijt de broodnodige energie om te kunnen presteren. Even wennen op een grasveld spelen met een vochtige bal. De B jeugd oud en wijs genoeg coachen zich zelf naar de eerste plaats! Gewoon als nieuwkomers op het toernooi met de prijs ‘eeuwige roem’ en een jubileumboekje naar huis gaan! Super tof toch! Volgend jaar beloofd het team mix B hun titel te verdedigen op het gezellige toernooi in Voorthuizen, bedankt organisatie!

Als afsluiting van het seizoen heeft het team met elkaar pizza gegeten bij teamgenoot Manon in de tuin. Een gezellige avond met zelfgemaakte pizza’s, chillen in het plaatselijke speeltuintje, potje weerwolven en speeches voor elkaar. Trainer Erwin is flink in het zonnetje gezet met een speech en kadootje. Het team heeft een dress code; club trainingspakken, en dan hoort de trainer er natuurlijk ook gekostumeerd in een clubtrainingspak te lopen. Met elkaar hebben de teamleden dit bij elkaar gehoest en aan Erwin overhandigd. Ook Erwin heeft voor iedere speler een woordje en een leuke foto ter herinnering aan het team. Arjan verlaat het team en heeft ook de meiden bedankt voor het samen spelen van de afgelopen jaren. Hij had voor alle meiden een schattig haarborsteltje met spiegel. Of Erwin er blij mee is… blijven de dames nog langer in de kleedkamer om lekker te tutten!

Fotoalbum Knollenveldtoernooi 

Geef een reactie