Jeugd gasttrainers gezocht!

meiden-B1-en-B2-b

Jeugd meiden B1 en B2 willen ook van jou meer leren op volleybal gebied! Hun wens is 2 keer trainen per week. Dat kan want trainers van beide teams voldoen aan hun behoefte. Soms is het niet te combineren met de agenda’s van deze trainers en daarom zijn we op zoek naar jou!

Wie wil er af en toe gasttrainer zijn voor meiden B? Er zijn tenslotte heel veel volleybal specialisten binnen de vereniging, ieder met eigen kwaliteiten; van snelle spelverdeler, felle aanvaller de super paser tot teambuilding specialisten. Wie wil een keer zijn eigen specialisme toelichten? Lekker vrijblijvend dus niet als vaste trainer, gewoon een keer met deze meiden trainen!?

De meiden tussen de 13 en 16 jaar zijn gemotiveerd. Merle, Gerlinda, Erwin W, Shara en Willem zijn de vaste trainers op dinsdag. Op maandag (woensdag of donderdag) wordt de extra training gegeven door Erwin en Gerlinda.

Maandag van 18:00 – 19:30 uur
Woensdag van 18:00 – 19:30 uur
Donderdag van 17:15 – 18:45 uur

Meer info? Neem bij interesse contact op met Erwin Willemsen (erwinwillemsen@hotmail.com) hij kan je meer vertellen over de teams, behoefte en data.