Superaanbod voor Bart van Garderen

20012011BartvanGarderen_Thumb Bart van Garderen gaat spelen bij Draisma Dynamo, een super aanbod en wij als vereniging hopen dat hij het helemaal gaat maken op deze plek. Bart heeft het afgelopen jaar Renswouw heren 1 gespeeld wat een topjaar is geworden voor teamgenoten en de vereniging met uiteindelijk een fantastische resultaat, de promotie.  We willen Bart bedanken voor zijn inzet en natuurlijk gaan we je volgen vanuit Renswouw bij Dynamo!

Bart zegt tegen ons het volgende: ‘Ik wil volleybalvereniging Renswouw heel erg bedanken voor een ontzettend leuk jaar en ik heel blij ben deel uit te maken van het team dat naar de tweede divisie is gepromoveerd!’

Op de website van Draisma Dynamo staat het volgende:
De 26-jarige Bart van Garderen maakt de overstap naar Draisma Dynamo. De spelverdeler wordt hiermee de opvolger van Frank Lubberts die onlangs z’n transfer naar Landstede Volleybal bekend maakte. De 1.91 meter lange speler begon zijn volleyballoopbaan bij Renswouw. Daarna verdeelde hij het spel bij onder andere HvA in Amsterdam, VC Omniworld in Almere en SSS in Barneveld. In 2012 haalde Draisma Dynamo Jord Brethouwer van Netwerk STV naar Apeldoorn, waarna Van Garderen van Barneveld naar Tilburg vertrok om de daar ontstane vacature in te vullen. Na het Brabantse faillissement medio 2013 zou de spelverdeler bij Orion gaan spelen, maar het geluk lachte Van Garderen vorige zomer niet bepaald toe. De Doetinchemmers werden door de Nevobo uitgesloten van deelname aan de eredivisie, en daarom keerde hij terug naar zijn oude club Renswouw. Het spelen bij de club waar hij ooit begon combineerde hij met zijn studie aan de ALO. Komend seizoen combineert Van Garderen het volleyballen bij Draisma Dynamo opnieuw met zijn studie, maar daarnaast zal hij ook twee dagen in de week aan het werk gaan als analist bij een fusie- en overnamekantoor in Ede. Van Garderen is blij met zijn overstap naar Apeldoorn: “Mijn verwachting is met Draisma Dynamo te kunnen strijden om de nationale prijzen. Bovendien liggen er ook weer Europacupwedstrijden in het verschiet. En dat bij deze club met z’n mooie historie. Ik kijk er nu al naar uit, het wordt genieten.”