Wordt jij onze bestuurder #7 SV Renswouw Omnisport

SV Renswouw is een omnisportvereniging waar 5 verschillende sportenonderdelen zijn ondergebracht. De drie wekelijkse sportonderdelen, volleybal, badminton en de gymnastiekvereniging. Daarnaast worden jaarlijkse 2 evenementen georganiseerd: In juni de Avondvierdaagse en in november de Halve Marathon.

Alle sportonderdelen hebben een eigen afdelingsbestuur, trainers, leden, vrijwilligers en website. Het (hoofd)bestuur van Sportvereniging Renswouw zorgt voor het financieel Sportvereniging Renswouw zorgt voor het financieel beheer, ledenadministratie en andere organisatorische facetten zoals contacten met het bestuur van Sporthal de Hokhorst en gemeente Renswoude.

Als vernieuwd (hoofd)bestuur van de Sportvereniging hebben we ons zelf een serie aan korte- en lange termijn doelstellingen opgelegd. Vanaf begin 2017 pakken we deze doelstellingen al aan met een ‘vers’ team van enthousiaste vrijwilligers, ondersteund dus door de diverse afdelings- bestuurders en commissies binnen de sportonderdelen van de Sport Vereniging.

Wordt jij onze bestuurder #7

Doel van deze bestuursfunctie

De focus voor deze rol ligt voor dit jaar vooral op het verbeteren van onze communicatie-uitingen. Voorbeelden hiervan zijn een ledenmagazine, de regionale PR en het verder verbeteren van de ‘social media kanalen’ van onze diverse sportafdelingen.

Content creëren we uiteraard met z’n allen, maar jij bent daarin de ‘spil in het web’ om onder andere te waken over een stukje uniformiteit. Je rol is uitvoerend, organisatorisch, initiërend en controlerend van aard. Kortom, wij zoeken iemand met een frisse blik op communicatie die van aanpakken en aansturen weet.

Je gaat deel uitmaken van een nieuw bestuur. Dit zijn stuk voor stuk ook verenigingsmensen, welke het jaar 2017 al hebben benut om goed voorbereid het nieuwe (sport)jaar 2018 van start te kunnen gaan. Het doel is dan ook om gezamenlijk als nieuwe bestuurders onze Sportvereniging Renswouw gezond te houden en verder te laten groeien.

Past dit profiel bij jou? Draag je onze SV een warm hart toe… en loop je niet weg voor een uitdaging !? Dan hierbij de oproep aan jou om je bij ons aan te sluiten.

Spreekt onze oproep je aan, maar je hebt nog de nodige vragen. Helemaal begrijpelijk! Neem dan gerust contact met ons op en we praten je graag verder bij.

06 2446 3333