Gewijzigde locatie wedstrijden en trainingen

Beste Sporter,

Naar aanleiding van de brand in Sporthal De Hokhorst op 18 juli jl. en de daarbij ontstane schade zal de seizoens-start van onze Sportvereniging voor alle afdelingen er anders uit gaan zien.

Het is helaas niet mogelijk het aankomende sportseizoen ‘af te trappen’ in Sporthal De Hokhorst, zoals we met z’n allen gewend zijn.

Om alle sporters van onze Sportvereniging Renswouw toch te kunnen laten starten op de geplande aanvangsdata, is in de periode na de brand door de beheerders van Sporthal De Hokhorst en ons als bestuur, bekeken wat het meest geschikte er haalbare alternatief is voor jullie sportonderdeel.

Zaken als ‘reisafstanden naar alternatieve locaties’ en de daar beschikbare materialen en mogelijkheden, zijn hierbij zorgvuldig afgewogen. Ook is met de verschillende technische commissies besproken wat hierin de beste keuzes zijn.

De hele tak van de volleybal, gaat zoveel mogelijk trainen in de Veluwehal te Barneveld.Dit gaat op de gewone trainingstijden plaats vinden.

Er is (en wordt) geprobeerd om tijdens deze overbruggingsperiode jullie zoveel als mogelijk dezelfde ‘sportbeleving’ te bieden, zoals je deze gewend bent in onze Sporthal De Hokhorst. Dat zal wellicht niet altijd voor de volle 100% lukken, dus tegelijkertijd doen we een beroep op jullie begrip en flexibiliteit en op dat van jullie als ouders/verzorgers.

Jeugd:
De wedstrijden tot aan de kerst gaan plaats vinden in De meerwaarde ook in Barneveld, dit is in de volleybal app te vinden.

Senioren:
De wedstrijden tot aan de kerst gaan plaats vinden in Sporthal Oosterboshal ook in Barneveld, dit is in de volleybal app te vinden.

We hopen op jullie medewerking, zodat we er met zijn alle een goed begin van het seizoen kunnen maken.

Voor verdere informatie wat betreft de opbouw van Sporthal De Hokhorst verwijzen wij u naar: www.renswoude.nl of onze Facebook pagina s.v. renswouw

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende geinformeerd, heeft u verder nog vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: tc@renswouw.nl

Adres:
Veluwe hal
nieuwe markt 6
3771 CB Barneveld

Adres:
Meerwaarde
Rietberglaan 6
3771 RD Barneveld

Adres:
Optisport Sporthal Oosterboshal
Wethouder Rebellaan 138
3771KA Barneveld