De Hokhorst 2.0

Goed nieuws; De laatste puntjes op de ‘i’ zijn vandaag door de ‘belijners’ gelegd. De nieuwe lampen schijnen ons al toe. De vers geschilderde wanden zijn net opgedroogd en …..ja, we kunnen weer gaan starten in onze thuisbasis. Na een periode van uitwijken, aanpassen en geduld hebben, kunnen alle afdelingen vanaf aanstaande maandag (18 februari) weer sporten in Sporthal De Hokhorst.

Ook dit weekend nog worden er de nodige werkzaamheden verricht om alles klaar te stomen en ook zullen er de komende weken een aantal verdere werkzaamheden aan het dak uitgevoerd worden (wat buiten gebeurd en geen hinder voor de sporters binnen zal vormen).

Een officiële heropening van De Hokhorst staat voor later in de planning; Daarover, over onze aanstaande Algemene Ledenvergadering en ons Jubileumjaar binnenkort meer nieuws.

Zo kort voor de voorjaarsvakantie gaan we eerst eens even rustig wennen aan de nieuwe omgeving, want iedereen zal merken dat er het nodige is aangepakt. Wij (en zeker ook onze gastheren) zijn benieuwd naar jullie bevindingen volgende week. Veel plezier bij weer de eerste echte thuiswedstrijd of training.

Voor nu allemaal heel veel plezier en succes gewenst bij onze verse start volgende week… en namens het bestuur: