Ontwerpwedstrijd Logo SV Renswouw !Binnenkort bestaat  Sportvereniging Renswouw 50 jaar. Ons logo heeft vele jaren dienst gedaan, maar nu zijn we op zoek naar een nieuw, fris en herkenbaar logo, wat wellicht voor de komende 50 jaar het beeldmerk gaat zijn van onze sportvereniging. En daar hebben we jullie hard bij nodig! Vanaf vandaag start hiervoor een

ONTWERPWEDSTRIJD

RICHTLIJNEN VOOR  HET ONTWERP

Een paar richtlijnen waaraan het nieuwe logo moet voldoen:

  • De tekst “SV Renswouw – omnisport” mag in het logo opgenomen blijven, maar een andere oplossing of enkel een nieuw herkenbaar pictogram is ook mogelijk.
  • Onze (hoofd)verenigingskleur blijft ‘kobaltblauw/royalblue’, aangevuld met de kleuren wit en rood. Uit deze kleuren dient het ontwerp dus te bestaan, maar zwarte toevoegingen of accenten zijn geen probleem.
  • De vorm van het logo mag volledig anders zijn dan het huidige ‘wapen’.
  • Gewenste kenmerken voor ons nieuwe pictogram: modern en duidelijk.

Verder dan dit willen we jullie niet beperken, dus laat je creativiteit vooral de vrije loop. Iedereen mag een ontwerp, of meerdere ontwerpen insturen. Bij je inzending(en) ontvangen we uiteraard ook graag jouw contactgegevens (inclusief e-mail en leeftijd).

BEOORDELING

Een jury, bestaande uit een aantal verenigingcoryfeeën, zal een selectie van drie ontwerpen maken uit alle inzendingen. Uit deze drie genomineerden wordt vervolgens door onze leden en vrijwilligers, middels een stemming, de uiteindelijke winnaar gekozen. Dit winnende exemplaar gaan we samen met de ontwerp(st)er naar een digitaal eindresultaat brengen, waarmee we ons als SVR in de toekomst zullen presenteren.

WAT KUN JE WINNEN?

De prijs voor het winnende ontwerp is  EEN JAAR LANG GRATIS SPORTEN BIJ DE DOOR JOU GEWENSTE SPORT BINNEN ONZE SVR aangevuld met een volledig NIEUW SPORTKLEDING-PAKKET, UITERAARD VOORZIEN VAN JOUW NIEUWE LOGO.

DEADLINE en INSTUREN

ZATERDAG 22 JUNI 2019 is de laatste dag waarop je jouw ontwerp(en) kunt  insturen. Dat kan via mail: bestuur@svrenswouw.nl, of geprint: in de ‘SVR-brievenbus’ bij Sporthal De Hokhorst (deze vind je onder de kapstok, bij de hoofdentree rechts om de hoek). Vergeet vooral je contactgegevens niet.

We zien jullie inzendingen heel graag en met veel belangstelling tegemoet.

Mogelijke vragen kun je natuurlijk altijd stellen via het vermelde e-mailadres

Bij het inzenden van (wat later blijkt) het winnende ontwerp gaat de ontwerp(st)er automatisch akkoord met de volledige overdracht van alle intellectuele eigendomsrechten welke aan het specifieke beeldmerk verbonden zijn, aan Sportvereniging Renswouw. Het beeldmerk zal ook verder worden ingezet door onze Sportvereniging voor en bij alle te verwachten initiatieven en uitingen welke aan ons verenigingsbestaan te koppelen zijn.

Namens het bestuur van Sportvereniging Renswouw heel veel succes met het ontwerpen!