Beachvolleybal

Beachvolleybal 2013 – Monsterlijke weersvoorspellingen volgens de weermannen, zo slecht dat het beachvolleybal toernooi naar binnen is verplaatst. Jammer hoor, dat er geen laagje zand op de sportvloer mocht liggen van Hans en Evert! De temperaturen in sporthal de Hokhorst zijn tropische alleen dit keer dus geen zand tussen de billen of een zonnig terras. Het beachvolleybaltoernooi is desondanks geslaagd. Organisatie, dames 2, hartelijk bedankt!IMG_3440

Mini’s /jeugd
Het beach programma begint altijd met de mini’s en de jeugd. Dit keer een toernooitje in spelvorm met diverse onderdelen. Blindvolleybal met strandbal, een mega grote stormbaan luchtkussen, natuurlijk friet toe en een certificaat voor de deelnemers. De dames hebben er een leuke ochtend van gemaakt, uiteindelijk waren er voldoende kinderen wel jammer dat er heeeel veeel kinderen hele drukke agenda’s hebben en het beachen hebben moeten laten afweten. De aanwezige kinderen hebben een top ochtend gehad!

Recreatie, heren en dames teams
Mixen, hoog laag recreatie teams een mengeling van nivo’s streden voor de eeuwige roem. Er heerste een ongedwongen sfeertje, met veel sportiviteit maar fanatiek spel, want wie wil er tenslotte niet winnen?

IMG_3583
Winnaars waren:
Heren laag: Nick en Artin
Heren hoog: Zonder dirk jan zijn we beter (Paul en Henri)
Dames laag: Zandhappers (Evelien en Liesbeth)
Dames hoog: Manon en Michelle
Gemengd: Dirk jan en Henriette

Afterparty
Natuurlijk was er weer een afterparty met de traditionele BBQ. Dit heeft binnen een intiem groepje plaatsgevonden. Geurige en smakelijke details besparen we jullie we kunnen er vanuit gaan dat ook dit weer een gezellige afsluiting is geworden van het beachvolleytoernooi!

Foto’s 
Tijdens het toernooi zijn de diverse foto’s gemaakt, klik hier om ze te bekijken!

 

Foto’s van het beachvolleybaltoernooi in 2012.