Dames 4

Team Dames 4
Trainers Erwin Willemsen
Coach Erwin Willemsen
Aanvoerder Merle Pater
Klasse/Divisie 3e klasse
Trainingstijden Dinsdag 19:45 – 21.15
Sponsoren van Sloten uw Sportspecialist

Rugnr. Naam Positie
2 Bette de Vries Passer loper
3 Sharon van de Burgt Spelverdeler
4 Merle Pater Passer loper
5 Jacolien van den Top Spelverdeler
6 Manon Robbertsen Diagonaal
7 Nilofar Nourzada Diagonaal
8 Annemiek van de Kamp Middenaanvaller
9 Kirsten Pater Passer loper
10 Maria van Heerdt Middenaanvaller
11 Manon van de Vliert Middenaanvaller

Mijn naam is Bette de Vries, ik ben 18 jaar en woon in Renswoude. Ongeveer 9 jaar geleden keek ik vanuit de turnzaal elke keer stiekem door het raampje naar de volleybal, uiteindelijk stapte ik maar over. Mijn positie is ondertussen passer-loper geworden, ik vind het ontzettend leuk en kan zeker nog veel leren….. 😁 Naar mijn mening hebben we een gezellig, leuk team met veel motivatie! Nu nog winnen..

 

 

Hallo, ik ben Sharon Van De Burgt, 15 jaar en woon in Renswoude. Ik zit in 4 VWO. Dit wordt mijn 9e seizoen bij Renswouw. Dit jaar speel ik voor het eerst bij de dames, en wel bij dames 4. Ik verwacht dat dit seizoen een leuk en gezellig seizoen gaat worden🏐.

 

 

 

Hoi allemaal, ik ben Merle Pater, 22 jaar en woon in het altijd gezellige Ederveen😂. Ik studeer Leraar basisonderwijs in Utrecht.
Ik volleybal al meer dan 15 jaar bij Renswouw en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Dit seizoen hebben wij weer een nieuw team en een nieuwe trainer. De sfeer is goed, de eerste punten zijn binnen en we zijn klaar om nog veel meer punten binnen te halen.
Dit kunnen wij niet alleen, daar hebben wij ook jullie aanmoediging voor nodig.
Dus hopelijk tot snel!

Hallo! Ik ben Jacolien van den Top – van Woudenberg, 28 jaar en ik woon in het Nederwoud 😉– Lunteren. Ik ben getrouwd en we hebben een zoon van 10 maanden👨‍👩‍👦. Ik werk als verpleegkundige in de thuiszorg (Beweging 3.0, Amersfoort). Verder doe ik een deel van de administratie van het agrarisch loonbedrijf van mijn man.Ik speel al weer wat jaartjes voor Renswouw, maar dit jaar ben ik voor het eerst het ‘oudje’ van het team. Met dank aan mijn zusje kan ik elke week trainen en mijn moeder & schoonmoeder passen op tijdens wedstrijden. Ik heb weer veel zin in dit seizoen, na de eerste (oefen)wedstrijden begint er een flow in het team te komen. Wie weet wat we kunnen bereiken met elkaar

Hey! Mijn naam is Manon Robbertsen, ik ben 20 jaar en woon in Scherpenzeel. Naast mijn cursus (helaas op de zaterdag 😟) voor front-end developer, werk ik als webdesigner bij Lukkien.Mijn positie bij dames 4 is al 4 jaar lang diagonaal. Omdat ik er op zaterdag dus niet altijd bij kan zijn, zullen jullie mij niet altijd zien..  Maar ik heb zin in aankomende vrijdag, mijn eerste echte wedstrijd van dit seizoen!

 

 

Mijn naam is Nilofar Nourzada, ik ben 18 jaar en woon in Renswoude. Momenteel studeer ik HBO-Rechten in Utrecht. Ik ben ongeveer vanaf mijn 7e op volleybal gegaan en ben er eigenlijk niet meer vanaf gegaan. Ik ben diagonaal en deze positie bevalt me erg goed! Ik hoop nog veel te leren, maar dat gaat zeker lukken met dit top team! De motivatie zit erin en nu nog alle punten binnen halen! 🏐

 

 

Hoi, ik ben Annemiek van de Kamp – Reddering, 25 jaar en kom uit Barneveld. Ik werk als pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang. De komende maanden zullen jullie mij vooral langs de kant zien staan om mijn team aan te moedigen! Maar.. daarna zullen jullie mij tegenkomen in het veld als middenaanvaller. Ik heb er de volste vertrouwen in dat wij er met zijn allen een leuk, sportief, gezellig en leerzaam seizoen van gaan maken.

 

 

Hoi, ik ben Kirsten Pater, 18 jaar oud en ik woon in Ederveen. Ik studeer om verpleegkundige te worden. Dit is mijn eerste seizoen in dames 4, hierdoor speel ik nu in elke keer samen met mijn zus Merle.
Thuis wordt er door ons dan ook zeer regelmatig over volleybal gesproken, soms zo erg dat mijn vader er gek van wordt. Toch zit hij zeer regelmatig op de tribune, om bij ons te komen kijken.

Na één seizoen spelverdeler te zijn geweest in dames 5, ben ik in dames 4 weer terug op mijn oude vertrouwde plekje, namelijk op de passer-loper positie.

Nu we al een aantal wedstrijden hebben gespeeld, merk ik dat we, als team, steeds meer op elkaar ingespeeld raken en we steeds sterker worden. Ik heb dan ook erg veel zin om met dit team te gaan knallen in de wedstrijden die nog komen.

Hoi, ik ben Maria van Heerdt, 18 jaar oud en kom uit Ederveen. Ik studeer voor lerares basisonderwijs aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Ik volleybal alweer bijna 9 jaar bij Renswouw! In de loop der jaren heb ik al veel posities uitgeprobeerd en op dit moment ben ik inzetbaar als middenaanvaller. Dit is mijn eerste seizoen in dames 4 en ik heb heel veel vertrouwen in ons team! We trainen elke dinsdag erg hard en daarna kletsen we altijd nog even gezellig na met een drankje.

Dus wil jij ons fanatieke, hardwerkende, spannende, grappige, gezellige, sfeervolle, leuke en goede teams eens ontmoeten? Kom dan een keer kijken in de Hokhorst op vrijdagavond of zaterdagmiddag.

Hoi allemaal! Ik ben Manon Van de Vliert, 19 jaar oud en woon in Renswoude. Ik studeer leraar basisonderwijs aan de HAN. Ik volleybal nu al ruim 10 jaar bij Renswouw en speel al vanaf de jeugd op de middenpositie, maar ben nog zeker niet uitgeleerd!

Vanavond zijn we voor het eerst in dit seizoen compleet, voor de wedstrijd, om 20.30 uur, tegen BSVO dames 3 in Otterlo. Hopelijk kunnen we dan laten zien dat we nu al als team de afgelopen weken gegroeid zijn en dat we punten mee kunnen nemen naar Renswouw. Ik heb er in ieder geval het volste vertrouwen in dat we dit seizoen een goed resultaat gaan neerzetten.

Goededag, Erwin Willemsen hier. Je zou me kunnen kennen van één van mijn bekende zusjes die bij deze club spelen of gespeeld hebben: Carola en Joanne. Daarnaast loop ik zelf inmiddels ook al 19 jaar rond bij deze mooie volleybalclub. Dus heel misschien, eventueel, heb je me wel eens rond zien lopen.

Naast speler van Renswouw Heren 4, ben ik dit jaar ook trainer en coach van Renswouw Dames 4. Een leuke en enthousiaste groep meiden. Als doel heb ik mezelf gesteld om er voor te zorgen dat het team na de kerst meer punten binnen haalt dan voor de kerst. Dat betekent namelijk dat we in de tussenliggende periode als team beter zijn geworden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen met veel plezier naar de training komt.

Wat me wel wat tegenvalt is het gebrek aan bittergarnituur na de trainingen en wedstrijden. Wat dat betreft kan het team nog wel een voorbeeld nemen aan Renswouw Heren 4. Goede voeding is belangrijk om optimaal te kunnen presteren en optimaal te genieten. Hier zijn de laatste woorden echt nog niet over gezegd!

 

Volgende team